|
جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, :: 18:59 :: نويسنده : سپیده رجبی
نکات مهم برای خانه تکانی آخر سال : ![]()
جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, :: 18:34 :: نويسنده : سپیده رجبی
احتیاجی به تسبیح نیست دستانت را که به من بدهی با انگشتانت ذکر “دوست داشتن” می دهم... ****
بعضیا دوستیشون مثه قرص خوردن میمونه : هر ۸ساعت یه نفر !
***
عشقش که سر کلاس زنگ میزد می گفت خانوم اجازه برم آب بخورم ؟ حالا مدتهاست که دیگر اجازه نمیگیرد و این بار معلم است که هر روز میگوید: چن وقته خیلی داغونی ، برو یه آبی به سر و صورتت بزن...!
![]()
جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, :: 17:59 :: نويسنده : سپیده رجبی
معرفی رشته هتلداری در مقطع هنرستان :1-اتاقدار هتل به کد استاندارد 2/1/54/40-5 اتاقدار هتل کسي است که بتواند از عهده اجراي مقرارت شغلي و تميز کردن اتاق هاي مربوطه و گردگيري از وسايل آنها و تهيه گزارش از عملکرد بر آيد. 2-کارمند پذيره (فرانت آفيس) به کد استاندارد2/1/27/94-3 کارمند پذیره شغلی است که شایستگی تشخیص انواع واحدهای اقامتی وامکانات آن، جذب میهمان و مهارت در فروشندگی، پذیرش میهمان، تشخیص اتاق های هتل و نوع برخورد با درخواست های میهمانان،انجام امور مربوط به چک اوت ، انجام امور مربوط به تحویل شیفت و گزارشها ، انجام امور مربوط به را داشته (Concierge) رزرواسیون، انجام امور مربوط به اطلاعات و انجام امور مربوط به دربانی و عمومی باشد. 3-متصدي البسه در طبقات به کد استاندارد2/1/16/60-5 متصدي البسه در هتل کسي است که پس از گذاراندن دوره هاي آموزشي لازم توانايي شناخت وظايف تحويل گيرنده و تحويل دهنده لباس به ميهمان ،تحويل البسه از تحويل گيرنده و تحويل دهنده لباس، شناخت انواع لباس، شناخت شيوه نگهداري البسه و شناخت شيوه ثبت هزينه ها را داشته باشد. 4-مدير خانه داري هتل به کد استاندارد3/1/46/00-3 مدير خانه داري کسي است که مسئوليت کامل برنامه ريزي امور اداري،اجرائي و نيروي انساني خش خانه داري را عهدار بوده و توانايي کنترل ،نظارت و آموزش افراد تحت سر پرستي خود را داشته باشد.
![]()
جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, :: 17:42 :: نويسنده : سپیده رجبی
تعریف انواع اتاق های هتل : 1 ـ 4) اتاق يك نفره :single اتاقي است شامل يك تخت يك نفره مخصوص يك نفر. 2 ـ 4) اتاق دو نفره با يك تخت بزرگ :Double اتاقي است داراي يك تخت بزرگ مخصوص دو نفر كه مخصوص يك زوج ميباشد. 3 ـ 4) اتاق دو نفره با دو تخت يك نفره :Twin اتاقي است داراي دو تخت يك نفره مخصوص دو نفر كه عمدتا دو همجنس يا غير همجنس كه باهم محرم ميباشند در آن ساكن ميشوند. 4 ـ 4) اتاق سه نفره :Triple اتاقي است كه داراي يك تخت دو نفره و يك تخت يك نفره يا سه تخت يك نفره ميباشد، مخصوص 3 نفر همجنس يا سه نفر از محارم. 5 ـ 4) اتاق چهار نفره :Quadruple Room اتاقي است كه مخصوص استفاده چهار نفر با دو تخت بزرگ دو نفره كه در ايام خلوت سال به عنوان اتاق دو نفره استفاده ميشود. 6 ـ 4) اتاقهاي تو در تو :Connected Rooms دو اتاق كنار هم كه هركدام داراي دو سرويس مجزا بوده و توسط يك در از داخل اتاق به هم متصل ميشوند مخصوص استفاده دو خانواده محرم به هم يا پدر و همسر و دو فرزند بزرگشان يا پدر و مادر و عروس و پسرشان و . . . ميباشد. 7 ـ 4) سوئيت :Suite به مجموعهاي اتاق كه داراي يك يا چند اتاق خواب و سالن پذيرايي مجزا باشد سوئيت ميگويند. سوئيت داراي انواع گوناگوني ميباشد كه شرح آن در زير ميآيد: 8 ـ 4) سوئيت يك خوابه :Single Suite كه داراي يك اتاق خواب و پذيرايي مجزا از هم ميباشد و به آن سوئيت كوچك نيز ميگويند. 9 ـ 4) سوئيت دو خوابه :Midume Suite دو اتاق خواب و پذيرايي مجزا از هم ميباشد كه به آن سوئيت متوسط نيز ميگويند. 10 ـ 4) سوئيت دوبلكس :Doublex Suite سوئيتي است كه داراي نشيمن و پذيرايي دلنشين و زيباست و اتاق خواب آن چند پله بالاتر قرار دارد. 11 ـ 4) سوئيت بزرگ :King Suite سوئيتي است كه داراي سه اتاق خواب مجزا هركدام مخصوص دو نفر با تختهاي Double يا Twin كه به يك پذيرايي و غذاخوري متصل ميباشند. 12 ـ 4) سوئيت عروس و داماد :Fista Suite سوئيت مخصوص عروس و داماد ميباشد كه مخصوص زوجهايي است كه مراسم عروسي خود را در آن هتل برگزار نمودهاند و هتل اين سوئيت را به رايگان در اختيار آنها ميگذارد. 13 ـ 4) اتاق جلسات :Meeting Room اتاقي است كه كاروانها و تورها براي پذيرايي و جلسات هماهنگي با افراد از آن استفاده ميكنند و معمولاً به صورت ساعتي اجاره ميگردد كه داراي امكانات پذيرايي ميباشد. اين اتاقها در مكه و مدينه جهت برگزاري جلسات مديران كاروانها و روحانيون مورد استفاده قرار ميگيرد. 14 ـ 4) اتاق استراحت كاركنان :Mezzanine Room به اتاقهاي پرسنلي ميگويند كه مخصوص كاركنان هتل ميباشد تا در زمان استراحت از آن استفاده نمايند. اين اتاقها در نيم طبقه هتل بين طبقه همكف و اول قرار دارد در عمره از اين اتاق جهت استقرار مديران ايراني يا هيئت پزشكي استفاده ميشود. 15 ـ 4) آپارتمان :Apartment به اماكن اقامتي ميگويند كه داراي اتاق خواب و پذيرايي جدا ميباشند و فضاي محدودي براي آشپزخانه در آن تعبيه شده است و افراد ميتوانند به صورت محدود در آن به پخت و پز بپردازند. 16 ـ 4) اتاقهاي مجاور هم :Adjoining rooms دو يا چند اتاق كه كنار هم واقع شدهاند. 17 ـ 4) اتاقهاي روبروي هم :Adgacent rooms دو يا چند اتاق كه مقابل هم (روبروي هم) واقع شدهاند. 18 ـ 4) اتاقهاي مخصوص معلولين Handicaped Rooms اتاق مخصوصين معلولين كه معمولاً در طبقات پايين و نزديك آسانسور قرار دارد. اين اتاقها بدون پله و آستانه بوده و در آن بزرگ ميباشد تا ويلچر به راحتي وارد آن شود و امكانات مورد نياز معلولين در آن تعبيه شده است. ![]()
جمعه 9 اسفند 1392برچسب:طبیعت, :: 17:17 :: نويسنده : سپیده رجبی
هی باران ! دلت را خوش نکن به ذوق مردم از باریدنت. این جماعت زمانی تو را می خواهند که برایشان صرف داشته باشی. وقتی دلشان تو را می خواهد که هوا گرم باشد. زمین خشک باشد. **** همین که خیسشان کنی ، لباسشان کثیف شود. همین که ناخواسته ضرر برسانی. همین که برنامه هایشان را لغو کنی. تو را به فحش خواهند کشید! اما نگران نباش! تو تنها نیستی... رفتارشان با من هم شبیه توست....!! ![]()
![]() |